Beauty

Rešitev za lepoto in zdravje!

Aktivna snov, ki spremeni vse!
REGULATFERMENT® in REGULATESSENZ® imata neprimerljivo moč in raznolikost učinkov ter sta skrivnost, ki je v vseh Dr. Izdelki Niedermaier® Pharma vsebujejo! Obe učinkovini sta proizvedeni s postopkom fermentacije, ki je bil raziskan že desetletja, patentirano kaskadno fermentacijo.

REGULATE ESSENCE je ključ do notranje in zunanje lepote ter dolgega in zdravega življenja. Ta je prefinjeno narejen iz na soncu zorjenega, svežega in ekološko pridelanega sadja, oreščkov in zelenjave. Te sestavine fermentirajo večkrat v 6-8 tednih. REGULATESSENZ je zelo biorazpoložljiv in prenaša samododane sestavine v telo večkrat bolj učinkovito.

Zahvaljujoč kaskadni fermentaciji vse sestavine izgubijo alergeni potencial. V vseh izdelkih Dr. Niedermaier Pharma je predelala esenco Regulat. Tudi pri izdelavi naše serije naravne kozmetike Regulat Beauty namesto vode uporabljamo esenco Regulat.

Z Regulatpro® Hyaluron – edinstvenim naravnim lepotnim napitkom proti staranju, nam je uspelo preprečiti znake staranja, kot so suha koža ali gube. Z dnevnim lepotnim posnetkom boste izkusili, kako se vaša koža 1 , lasje 2 , nohti 3 in vezivno tkivo 4 vrnejo v svojo mladost. Regulatpro® Hyaluron je skrivnost uspeha za notranjo in zunanjo lepoto.

dr. Aleksander Amadej Maj

“Moj cilj je obogatiti svet z izdelki, ki naravno spodbujajo zdravje in lepoto z resnično učinkovitostjo.”

Zapuščina mojega dedka in nadaljnji razvoj moje matere sta osnova za zagotavljanje edinstvenih in zelo učinkovitih izdelkov po vsem svetu. Naš portfelj izdelkov je primeren za mlade in starejše in se nenehno širi.

S spoštovanjem
dr. Aleksander Amadej Maj

* REGULATESSENZ® vsebuje naravni vitamin C, ki podpira normalno delovanje imunskega sistema, prispeva k zdravi energijski presnovi, zmanjšuje utrujenost in izčrpanost, povečuje absorpcijo železa in lahko ščiti celice pred oksidativnim stresom. ** Podjetje Dr. Niedermaier DETOX KUR je medicinski pripomoček razreda IIa.

Zaradi tega je REGULATESSENZ® bistvo življenja

Po pravilih

narave

Naši izdelki so vrhunska prehranska dopolnila naravnega izvora. Podpirajo kompleksne strukture človeškega organizma temeljno in v skladu s pravili narave.

Patentiran

postopek

Naši izdelki so vrhunska prehranska dopolnila naravnega izvora. Podpirajo kompleksne strukture človeškega organizma temeljno in v skladu s pravili narave.

Biološki

izvor

Sestavine iz svežega sadja, oreščkov in zelenjave so čisto ekološkega izvora, tako da se v kaskadni fermentaciji predela zgoščena moč naše narave in skoncentrira duša rastlin.

Še posebej

biološko uporabna

Skozi večstopenjski proces fermentacije se zeliščne sestavine intenzivno razgradijo, pomembne sestavine se ekstrahirajo, razgradijo na majhne molekule in koncentrirajo. Telo te majhne naravne gradnike še posebej zlahka absorbira.

Najvišja

kakovost

Preverjeno in preverjeno ne ponazarja le odgovornega podjetniškega ravnanja dr. Niedermaier Pharma GmbH, izdelki Regulat navdušujejo tudi z izjemno kakovostjo.

Znanstveno

dokazano

Medtem je bilo skupaj s Tehnično univerzo v Münchnu, Nutritional CRO & Test Laboratory BioTeSys GmbH, Justus Liebig University Giessen, neodvisnim raziskovalnim inštitutom Dermatest GmbH in številnimi drugimi inštituti izvedenih več kot 50 kvalificiranih študij.

naše prodajne uspešnice

Notranji in zunanji duo za brezhibno kožo

Delite prispevek