Kaskadna fermentacija

Kaskadna fermentacija
Princip kaskadne fermentacije je fragmentirati in transformirati vse sestavine s pozitivnim učinkom na zdravje v visoko koncentritane bio razpoložljive delce.

Originalna Kaskadna fermentacija: simbol zagotavlja testiran in patentiran proizvodni proces.

 

 

Koraki kaskadne fermentacije

PRVI KORAK >> Sveže surovine se razrežejo na drobne koščke in vstavijo v fermentator. Mešanici svežih surovin se dodajo laktobacili, ki proizvajajo desnosučno mlečno kislino L(+). Prične se prva faza fermentacije.

DRUGI KORAK >> Po približno treh tednih se naredi prva delna filtracija in se doda druga družina laktobacilov. Naslednje faze sledijo po enakem principu. Po tem postopku prihajamo do vedno bolj finih delcev.

TRETJI KORAK >> Vse fermentirane frakcije se združijo in gredo v še zadnji fermentacijski proces in filtracijo. Sestavine so zdaj zdrobljene v najmanjše delčke, bio-razpoložljivo obliko in pričnejo z delovanjem takoj po zaužitju.

Patentiran postopek zagotavlja proces BREZ dodanih konzervansov, sintetičnih dodatkov, sladkorja ali alkohola. Regulatpro® Bio pride na trg vedno svež, direktno iz proizvodnje.


Kakovost

Naš proizvodni obrat deluje po smernicah GMP in izpolnjuje vse zahteve kakovostnih smernic, kot so HACCP in DIN ISO. Vse uporabljene surovine so naravnega izvora, ekološko pridelane in veganske. Celotna proizvodnja izdelkov linije Regulatpro® se izvaja v podjetju Dr. Niedermaier Pharma; od skrbne izbire surovin na trgu, do fermentacije in končnega polnjenja. Le tako lahko vršimo skrben nadzor nad celotnim proizvodnim procesom in s tem nenehno zagotavljamo stalno vrhunsko kakovost končnih izdelkov.

Delite prispevek