Regulat zdravje

Regulat je kaskadno fermentiran encimski napitek pridobljen iz organskega sadja, zelenjave, oreščkov in začimb. V patentiranem procesu kaskadne fermentacije se bioaktivne učinkovine vhodnih surovin popolnoma razdrobijo in tako postanejo visoko bio-razpoložljive za organizem.

 • Regulatpro Arthro 350 ml

  REGULATPRO® ARTHRO – OSTANETE NARAVNO GIBLJIVI

  Regulatpro® Arthro je izjemno kakovostno, inovativno tekoče prehransko dopolnilo, ki naravno podpira sklepe, kosti, vezivno tkivo in ovojnice.

  45,90 
 • Regulatpro Bio 350 ml

  Regulatpro® Bio je kaskadno fermentiran bio koncentrat, proizveden iz ekološkega sadja, zelenjave, oreščkov in začimb. Edinstven encimski napitek vsebuje vitalne dipeptide, tripeptide, oligopeptide, polifenole, flavonoide (fitokemikalije) in desnosučno mlečno kislino L(+). V patentiranem procesu kaskadne fermentacije se aktivne substance iz prvovrstnih naravnih virov razdrobijo v drobne delce, ki zagotavljajo visoko absorpcijo v obliki koncentriranega napitka Regulatpro® Bio.

  45,90 
 • Regulatpro Metabolic 350 ml

  Regulatpro® Metabolic je prehransko dopolnilo za podporo presnovnih procesov. Popolna izravnava za stresen sodoben vsakdan. Vsebuje koncentrirano moč bio koncentrata Regulatpro® Bio z dodatkom magnezija, elementov v sledeh in vitaminov B, C in D.

  45,90 
 • Regulatpro® Kids Regulatius

  Za več energije vašega super junaka.

  45,90 
 • Regulatpro® Skin Repair 50ml

  The natural Spray with organic Regulat® for soothing and repairing the skin

  12,90