Izbira Regulat® Beauty kozmetike je zavestna odločitev, da imate lepo, sijočo in zdravo kožo. Naš cilj: popolnost vaše kože! Regulat® Beauty je sistemska kozmetika, ki naj se kot taka tudi uporablja. Produkti se med seboj dopolnjujejo in njihov celostni učinek je mogoč le v okviru sistema.

Življenje je lepo – ostanite zdravi in lepi!

Zaščita in pomlajevanje:REGULATESSENZ® zagotavlja, da vaša koža ostane mlada in zdrava
Patentiran proces: kaskadna fermentacija podjetja Dr. Niedermaier® Pharma. Osnova vseh produktov je rezultat tega procesa REGULATESSENZ®! Edinstvena encimska formula, ki zagotavlja vrhunsko obnavljanje vaše kože. REGULATESSENZ® in STAMMENZYME® – edinstvene encimske molekule, ki so v produktih, zagotavljajo brezhibno popolnost kože.
Učinek prenosnika: REGULATESSENZ® prenese aktivne sestavine v globlje plasti kože. Kozmetika vsebuje visoko aktivne sestavine in zaradi učinka prenosa REGULATESSENZ® se dragoceni anti age ekstrakti prenesejo globlje. Vaša koža se tako lahko pomlajuje in obnavlja iz globine.
Toleranca: Dobra toleranca. Dermatološko testirano z 0.0% alergičnih reakcij. Kljub naravnim sestavinam, je primerna tudi za tiste, ki so nagnjeni k alergijam.