REGULATESSENZ® Osnovna sestavina vseh izdelkov Regulat

REGULATESSENZ® – Bistvo življenja*

REGULATESSENZ je rezultat kaskadne fermentacije – tekoča sestava fermentiranih encimov (tako imenovanih STEM ZYMES), pomešanih s približno 50.000 sekundarnimi rastlinskimi snovmi, antioksidanti, sestavinami fermentiranih kultur – raztopljenimi v desnosučni mlečni kislini.

Vsak presnovni proces nadzirajo encimi. So vitalni nastavitveni vijaki v naših celicah. REGULATESSENZ je visoko koncentriran zeliščni encim za prebavo, ki ga telo presenetljivo dobro absorbira.

Ta zakladnica narave daje telesu marsikaj zanj pomembnega in tako lahko zagotavlja celostno osnovno regulacijo.

Več študij je pokazalo, da REGULATE ESSENCE poveča energijo v celicah. To ustvari naravno povečanje energije in učinkovitosti ter okrepljen imunski sistem 1.

Zdravje • Vitalnost • Moč

Zakladnica vašega zdravja

  • Encim za fermentacijo (STAMMENZYME®)
  • Približno 50.000 sekundarnih rastlinskih snovi
  • Sestavine fermentiranih kultur
  • Desno obračajoča mlečna kislina
  • Brez: dodanega sladkorja, glutena, konzervansov,
    laktoze, kvasa, histamina
  • 100% ORGANSKO (kontrolno telo: DE-ÖKÖ-006)
  • 100% vegetarijanec

Načelo homeostaze

Vzdrževanje homeostaze z regulacijo je načelo življenja in skrivnost mladosti in zdravja! Če so vsi telesni sistemi v ravnovesju, potem ste zdravi. Organizem je nenehno pod izzivom, da vsako sekundo izvaja zelo zapletene regulacijske funkcije, da bi trajno ponovno vzpostavil ravnovesje.
Vse samoregulacijske moči telesa ostanejo mobilizirane le, če vsi procesi v telesu tečejo nemoteno, se medsebojno nadzorujejo kot v krmilnem krogu in lastna proizvodnja energije v telesu deluje nemoteno. REGULATESSENZ® izpolnjuje osnovne funkcije, ki so ključne za vzdrževanje homeostaze.*

Regulacija
STAMMENZYME®

Skoraj vse presnovne procese pri ljudeh izvajajo encimi. Naš metabolizem nadzirajo in uravnavajo ti biokatalizatorji. Matični encimi so encimski gradniki, pridobljeni iz REGULATESSENZ na molekularni ravni. Nastanejo kot posledica mlečnokislinske razgradnje z encimi bogatih rastlinskih sestavin pri kaskadni fermentaciji.

Energizacija z aktivacijo mitohondrijev

Jemanje REGULATESSENCE izboljša delovanje mitohondrijev. Vsi ljudje, ki jemljejo REGULATESSENCE, po kratkem času opazijo, da imajo več energije in večjo zmogljivost. Ta energijski plus je rezultat aktivacije celičnih elektrarn (mitohondrijev).

Prenosni učinek za vitamine in vitalne snovi

Z REGULATESSENZ telo bolje absorbira vitalne snovi. Ta proces opisuje tako imenovani nosilni učinek. Različne študije so pokazale pomemben prenosni učinek zdravila REGULATESSENZ za več vitalnih snovi.

* REGULATESSENZ® vsebuje naravni vitamin C, ki prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema 1 in zdravi energijski presnovi 2 ter poveča absorpcijo železa 3 .

SKRIVNOST:

UČINEK NOSILCA

Sestavine samo iz kontrolirane ekološke pridelave

Surovine, ki se uporabljajo pri kaskadni fermentaciji, so posebej zdrava, uravnotežena
živila, ki pokrivajo naše prehranske potrebe in vsebujejo veliko aktivnih encimov.

Večstopenjska mlečnokislinska fermentacija nežno sprosti vse dragocene sestavine.
V tej obliki so za človeka visoko biorazpoložljivi, zato jih zlahka absorbiramo skozi sluznico ust, želodca in črevesja.

češnja

kokosov oreh

artičokea

kurkuma

datelj

grah

figa

proso

kalčki mungo

žafran

zelena

soja

oreh

limona

čebula

REGULATESSENZ®

Kodeks zdravja in lepote*

*vsebuje naravni vitamin C, ki
lahko zaščiti celice pred oksidativnim stresom

Delite prispevek